Spor Günlüğü

Spor Gündemi İle İlgili Haberler, Yorumlar

Erdoğan Arıpınar’dan Kitap Bağışı

Posted by sporgunlugu 15 Ocak 2007

Ajansspor’un sitesinde yer alan habere göre, TMOK Başkan Yardımcısı ve Fair Play Konseyi Başkanı Erdoğan Arıpınar, 1954-55 döneminde mezun olduğu Balıkesir Lisesi’ne kitap bağışında bulundu.

Spor ve kitap aşığı olan Arıpınar‘ın bu davranışı herkese örnek olmalı. Özellikle Doğu ve Güney Doğu Anadolu’daki okullara kitap bağışı yapılmasına yönelik kampanyalara iştirak edilmeli.

Söz konusu haberde ilgimi çeken nokta, Ajansspor’un yaptığı hata oldu. Haberin hem başlığında hem de ilk cümlesinde Erdoğan Arıpınar için TMOK Başkanı ifadesi kullanılmış. TMOK’un başkanı, Togay Bayatlı‘dır. Yukarıda da belirtildiği gibi, Erdoğan Arıpınar ise TMOK Başkan Yardımcısı ve Fair Play Konseyi Başkanı’dır.

3 Yanıt to “Erdoğan Arıpınar’dan Kitap Bağışı”

  1. MEHMET said

    Degerli büyüklerim aslında bu sayfayı beldemizde kurmaya çalıştıgımız ölkögretim kütüphanesise kitap bagışı aramak için internette gezinirken tesadüfen buldum.
    Hatay ilinin yayladagı ilçesinin karaköse beldesi ilkögretim okulunda 600 ögrenci kardeşimiz egitim görmektedir ama okulumuzun kütüphanesi olmadığı için onlar egitimlerini tam olarak alamamakta kütüphane binamız var ama kitabımız yok lütfen hepberaber okuyan yavrularımıza destek olalım onlara yapılmış olan bir iyilik ülkemize yapılmış olacaktır unutulmmamalıdır ki gelecek onların elindedir hertrlü kitap bagışı için aşagıdaki adresten bizlere ukaşabilirsiniz

    Karaköse ilköğretim okulu
    31553 yayladagı hatay
    crzymax@hotmail.com

  2. 2006 yılından bu yana aralarında Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Starbucks Coffee Kardeş Okullar Pojesi, TMOK Kütüphanesi, Ordu ilinde muhtelif bazı okullar olmak üzere birkaç kez kitap ve kırtasiye bağışı yapmış yada projeye liderlik yapmış kitap ve spor dostu birisi olarak TMOK Başkan Yardımcısı ve Fair Play Komitesi Başkanı Erdoğan Arıpınar beyi fair play ruhuna yakışır örnek katkılarından dolayı tebrik eder, saygılarımı sunarım.

    Tarkan Deniz
    http://www.tarkandeniz.com

  3. Şemsettin KESER said

    Dünyadaki İyi Dürüst İnsan örneği ver deseler vede nasıl tanırsın deseler Önce Okutanı.sonra okuyanı. daha sonra dinleyeni.İşte ERDOĞAN ARIPINAR Derim.Okutuyor( burs veriyor)Konuştumu Dinletiyor.Açlarada ekmek veriyor.Okuduğu okulada kitapta veriyor Bursta Ellerinden öperim Hacı Arıpınar ağabeyim iyiki varsın.Şemsettin KESER.

Yorum bırakın