Spor Günlüğü

Spor Gündemi İle İlgili Haberler, Yorumlar

Ziyaretçilere

Merhaba.

Yıllardan beri sporla ve spor hukukuyla yakından ilgileniyorum. Türk spor medyasının futbol medyasının ötesine geçememesini eleştirirken elimden geleni yapmadığımı farkettim. Türkiye’nin spor yapısını, federasyonları, spor mevzuatını uzun süredir inceliyordum. Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin ve uluslararası federasyonların çalışmalarını takip ediyor; diğer ülkelerdeki gelişmeleri araştırıyordum. Elde ettiğim bilgileri Türk sporseverlerle paylaşmam gerektiğine karar verdim.

Bu sitenin amatör bilinçle hazırlandığını hemen farketmişsinizdir. Yoğun çalışma tempomdan vakit kaldığı ölçüde siteyi güncellemeye çalışıyorum. Dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeleri, özellikle spor medyasında yer almayan haberleri paylaşmayı amaçlıyorum. Bazı yazılarda kişisel görüşlerimi, eleştirilerimi ve çözüm önerilerimi dile getirmekten çekinmedim, çekinmeyeceğim.

Bu sitede yer alan haberlere, yorumlara tepkileriniz olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin. İlginç bulduğunuz, ilgilendiğiniz spor dal(lar)ı ilgili haberleri de lütfen benimle paylaşın. Kaliteli sitelerin eklenmesi için uyarıda bulunun! Sitenin sol köşesinde yer alan kategoriler aracılığıyla merak ettiğiniz konu başlıkları hakkındaki yazıları toplu halde okuyabilirsiniz. Sitenin sağında yer alan arama motoru ile anahtar kelimelerle arama yapabilir; konu başlıklarına göre ayrılmış linkler aracılığıyla ilgilendiğiniz spor kuruluşları, federasyonlar ve aktivitelerin Internet sitelerine ulaşabilirsiniz.

Sizden tüm siteyi incelemenizi rica ediyorum. Son güncellemeleri okuyarak görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdi sitenin tadına varmaya çalışın! Umarım vardır.

4 Yanıt to “Ziyaretçilere”

  1. Amatör Sporlara Yer Vermeniz Çok Güzel.

  2. berna said

    sizin emekleriniz için teşekkür ederim

  3. Eskriminal said

    ne oldu 21 nisandan beri yazacak bişi bulamadınmı?
    akdeniz şampiyonsında alınan madalyalar çokmu üzdü seni?

  4. Aylardır ortalarda gözükmüyordun. Hayırdıır?
    Sizin hakkınızda yazacak şey bitmez. Sporcuların motivasyonunu bozmamak için yazmıyorum. Plovdiv maceranız bitsin, art arda gelecek o yazılar. Bakalım onlara da yorum yapacak yüzün olacak mı?

Yorum bırakın